Nu åker vi!

Idag åker karro till spaninen och jag åker till idre :-) jag kan inte blogga därifrån men ja tror och hoppas karro boggar på kvällarna i Barcelona :-) ja hinner inte skriva så mkt nu eftersom ja inte packat eller duschat eller nått än å vi åker om typ två timmar, men mamma å pappa kan ju inte åka innan ja e klar så ja tar god tid på mig tror ja så slipper ja vara där uppe i ödet så länge ;) men ni få ha de bäst så länge :-D   pöss å kram ♥


Äntligen lov ♥

idag har varit en grymt bra dag vi hade först skolorkester sen en lektion utan lärare sen film i två lektioner å sen bara läsning i slutet av dagen ;) sen åkte jag å matte till friskis och träffade lina å gick på ett intensiv pass (kul) känns riktigt skönt nu efteråt å man behöver ju inte skämmas om man bara lägger sig me en film å somnar nu ;) karro har varit hos doktorn igen idag ja tror de gick bra för hon kom tbx till skolan ganska fort :) hoppas stumpan blir bra snart ♥ karro åker iallafall till spanien på söndag så ja de blir väl hoppas hon tar med datan så hon kan blogga därifrån för jag åker till idre på söndag till tisdag å där finns de inge internet :( sen på onsdag blir de att åka å shoppa lite i stockholm :D riktigt kul ska de bli :) sen kommer karro hem på onsdag kväll så på torsdag blire väl att plugga lite till so processen :s på lovet!?! aa karro vill att vi ska de å allt för henne så ;)

iallafall bloggen håller på att få sig en uppdateringen :-D hedadern kommer snart å kanske lite annat de e jätte snälla Alexander som hjälper oss me de, för jag å karro fattar inte mkt av de där :p åå vi hade tydligen de lite rörigt i stillmallen så ää ja fattar ingenting av de där ;)

ha ett bra lov allihopa :D ♥
Kladdkaka!

Vi ska fika imorgon på so:n så nu ska jag baka kladdkaka.♥


En underbar dag i romme!

hoppas alla har haft en toppen dag! för de har verkligen jag haft så kul i romme :-D ja hade inte så stor lust att åka dit igår å i morrse (hade ont i hela kroppen å termometern visa ju -19 så) men ja drog i väg till skolan träffade gry och tanja sen elin och lina sen kom matte å bella då va vi alla samlade :) vi satt oss på bussen å ja dagen började me lite problem me bellas skidor men de gick bra å dagen blev bara roligare och roligare :) senare träffade jag och matte några ur 7d å vi åkte lite tillsammans riktigt kul :-D
nu e ja trött å ska nog snart sätta på en film å ta en varm kopp chocklad å sen sova :)
ja tror inte dagen kunde ha blivit bättre kanske om karro va me men jag hade en toppen dag i romme me alla :) tack till er som har gjort dagen bäst ♥
Karro har varit i plättis idag hon får själv berätta sen ;)

puss på er nu ska ja se film ♥


städerska?

Linda är så tråkig att shoppa me nu, för hon har inga pengar:(. Men vi har precis kommit på bästa lösningen! Hon ska nämligen bli städerska åt mig:). åh tro mig det kan verkligen behövas;)


Ja bara älskar den ♥När jag å karro kom in på H&M igår så va den de första jag såg å ja blev helt förälskad i den direkt :-)
Tänk er en sommar dag när de är 25+ å bara slänga på sig den då  å ja längtar redan :-)
Den 1a när ja får pengar ska ja springa till kupolen å köpa den :-D

Tjejkvällen hos Gry igår va riktigt kul :-) vi bakade pizza å såg på skräckfilm å sjöng sing star :-) måste göras om snart igen ♥

Bella gästbloggar ;)

TJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.
Sitter hemma hos Linda, har inget att göra, så varför inte skriva lite.
Matte klär på sig, Karro käkar godis och Linda ... sitter där. Vi ska snart ta bussen hem till Gry för en tjejkväll vilket kommer bli super! Vi ska baka pizza och titta på film. It's gonna be awesome!
Senare åker alla hem till sig själva och sover. Sen vaknar man väl runt ett där på söndag haha. 
Jaja, nu ska jag vara lite social med dom! Hare bäst / http://bendh.devote.se/ :-)

kupolen

Nu drar jag till kupolen med min Linda♥!En finns en liten risk att det är såhär det ser ut när vi kommer hem!

Gomorron på er!

nu hade ja skrivit ett faktiskt ganska långt inlägg å den försvann de!! aja karro verkar ju inte förstå hur man laddar in bilder så ja får väl fixa de då ;)
 har inte hunnit blogga på länge nu de har varit mycket i skolan å allt.. tur att karro har fixat inläggen på senaste då :) idag ska ja till kupolen me karro å sen på tjejkväll ska bli riktigt kul :D


den e ju såå snygg :D synd att man har köp förbud.. men ha de bra <3

Teknik

Sitter och tittar på gamla sommar minnen! ÅÅÅhhhh vad jag längtar till sommaren 2011! Är något fel på (jag vet inte riktigt vad. Är inte så teknisk av mig). Men det går inte att ladda upp bilder.  Kommer blider när det fungerar igen.


Hej

Nu sitter Linda och matte och pluggar. Själv är man klar. Losers som inte kan göra saker i tid;).


Pluggning!

Oj då jag har inte bloggat på flera dagar. Men det ska det bli ändringar på! Idag har jag pluggat med Matte och Linda. Massor av no. Och hur mycket vi än gör verkar det som om det ändå inte finns något slut. Så imorgon ska vi till Linda och göra klart resten.

14/2

nu va de nån dag sen ja blogga men har inte riktigt tid varje dag ;)

men ja ville bara önska er alla en bra alla hjärtans dag ♥

Musikskolans melodifestival!

Hej på er!
Nu har vi kommit hem från musikskolans melodifestival. Det var jätte kul. Men det var synd att Linnea inte vann. Linda har alla bilder så ni får se dom om hon lägger upp något. :)♥

12/2

Idag har jag gjort nått riktigt spännande å riktigt kul jag gick på ett dans fuego pass på friskis. det var premiär idag å de va 300 sycken där. det var inspererat av zumba å lite latinamerika rörelser men väldigt svårt för man såg inte ledaren å de va lite svårt att veta vilka delar av kroppen man skulle skaka när å hur. men jag ska absulute ge de fler gånger för vilken stämming å bra musik de va. å riktigt kul att dansa sig igenom träningen istället för bara vanlig träning :)
Ikväll blire att gå till haga å kolla på borlänge melodifestivalen med alla tjejor å vi träffar säker massa fler där :) ska bli riktigt kul åå lycka till alla som e me :) ja skriver igen ikväll hur de va :)

ha de bäst så länge :) ♥


här är en fuego bild :)

11 Februari

Nu skulle jag tro att Linda är röd som en tomat i ansiktet och att svetten rinner. Hon skulle på intensiv idag.  Så jag antar att det är så hon ser ut justnu. Själv har jag varit hos doktorn/sjukgymnasten hela dagen fått en massa olika övningar som ska göra varje dag. Och hela dagarna ska man gå som en stel pinnne och sträcka på ryggen så mycket det går. Plus att jag har ett stort rosa plåster som ska hjälpa hålla upp ryggen. Men nu orkar jag inte berätta mer om det. Det är så himmla tråkigt. Nu ska jag sätta mig i soffan och kolla på tv istället.


<3

Idag har varit en bra dag :)
jag tror matte provet gick bra men vi hade bara 40 minuter på oss å de va mycket uppgifter de kan ja lova men fick verkligen tänka fort ;) å de va veckans sista läxa å prov riktigt skönt faktiskt man blir fort skoltrött när de e mycket prov..
men all snö som kom idag tycker ja e lite onödig.. ja vill ju ha sommar, sol å värme nu :) längtar grymt mycket till i sommar kommer bli bästa ♥

Imon måste vi allihopa hålla tummarna för min älskling karro ska till doktorn å fixa massa saker.. igentligen skulle jag vilja vara med å hålla henne i handen men man kan ju inte missa en so lektion när vi ska få reda på prov resultatet ;) ja e sjukt nevös för de.. hoppas verkligen de går bra :) ni får självklart veta imon eftermiddag hur de gick för oss :)
 vi höres imon efter skolan å träningen som vi drar på direkt :) kommer bli riktigt kul att få träna igen efter en som tur va en väldigt kort förkylning :)

natti på er allihopa ♥


Tidsinställt till er :)

När de här kommer upp så sitter jag och karro iskolan :)Hitta den här tröjan på gina tricot åå en sån bara måste jag ha :) så fin den e :)

men nu måste ja springa för att hinna med bussen :) 

                                       ha de bra ♥


Dagens outfitGomorron :) de här blir outfiten för idag :) hinner inte skriva så mkt nu för ja måste springa till bussen snart ;) idag har jag matte prov annars tror ja inte de händer nått speciellt :) ja eller karro kommer in me nått nytt efter skolan sen :) puss ♥

<3

God natt på er♥


Sex and the city ♥

Nu har vi varit så duktiga å kan allt till matte provet imon :) så nu sitter vi å kollar på oslagbara Sex and the city serierna ♥ åå dom e så bra :)

åå dom här snygga kläderna blir nog ett måste i både m min å karros garderob i vår skulle ja tro :)


En liten bild på oss ♥


The first

hejsan :) nu har ja å karro fixat en gemensam blogg :D haha men de går inte så bra för oss att fixa headern.. :/ nån som kan så kommentera :) iallafall vi skulle igentligen träna till matte provet men aja nu sitter vi här å bloggar istället ;) men de blev ju iallafall inte mer än två sms till 118800 ;) aa men nu måste vi dra å plugga för vi har prov imon.. ses sen ♥

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0